Vier feest in de natuur

Op onze locaties is er zo nu en dan plek voor een speciaal feestje. Heb jij een goed plan voor zo’n feest? Neem dan contact met ons op.
Wil je een kinderfeestje vieren op een van onze groene locaties? Wij bieden speciale verjaardagskisten aan. Lees er alles over op deze pagina. 

Hoe werkt het?

Huur een van de vier verjaardagskisten en zet zelf een spannende speurtocht uit! Neem de kist mee en zet de speurtocht uit waar je maar wilt. Het park, je wijk, het bos… of een andere mooie plek bij jou in de buurt. Neem even de tijd om de speurtocht klaar te zetten.

Binnen feesten

Is het slecht weer tijdens jouw verjaardagsfeestje of wil je graag binnen een activiteit doen en zoek je daar een plek voor? Neem contact op met een van onze locaties.

Kies jouw verjaardagskist

Klik op jouw favoriete verjaardagskist voor meer informatie.

 • Piet Piraatappel (5-7 jaar)
  Zoek de schat van Piet Piraatappel. Hij wijst de kinderen met zijn oog stiekem de weg naar de schat. Onderweg overwinnen de jonge schatzoekers uitdagingen om de schat te vinden. Er zit een mooie diamant in de kist om als schat te begraven. Maar je kunt deze ook vervangen met bijvoorbeeld iets lekkers voor de kinderen. Deze kist is leuk voor kinderen tussen de 5 en 7 jaar.
 • Slootje prutten (7-12 jaar)
  Kinderen van 7 tot 12 jaar beleven een avontuurlijke middag langs de waterkant met de verjaardagskist Slootje prutten. In de kist vind je schepnetten, emmers, loepjes en spelletjes.
 • Survivallen (7 -12 jaar)
  In de kist survivallen vind je allerlei survivalactiviteiten met materialen. Je leert bijvoorbeeld knopen leggen en veilig een vuurtje stoken. Ook speur je met een verrekijker en een kompas. Deze kist is leuk voor kinderen van 7 tot 12 jaar.
 • De Dierenschat Deze verjaardagskist is op dit moment niet te huur.
  De dieren gedragen zich heel vreemd. Wat is er aan de hand? Kinderen tussen de 4 en 7 jaar speuren naar het geheim van de dieren op de boerderij.

Kosten

De kosten voor een verjaardagskist bedragen € 20,-. U-pashouders betalen € 10,- voor een verjaardagskist. We vragen daarnaast een borg van € 50,-. Dit ontvang je bij inleveren weer terug. Bekijk hieronder op welke locatie de kist van jouw keuze te huur is. Reserveer de gewenste kist door een e-mail te sturen naar de betreffende locatie. Klik op de locatienaam voor de contactgegevens van de locatie.